На Житомирщині особливі діти малюють, аби заробити на ремонт своєї майстерні. ВІДЕО

  Ось такі неймовірні пейзажі нічного неба, заходу сонця, морських узбережь створюють вихованці творчої майстерні «Ти – творець» на Житомирщині.

 

  Вже півроку вона діє на базі громадської організації «Насіння надії», даючи дітям з генетичними хворобами, аутизмом, синдромом Дауна змогу відкрити у собі талант і повірити в себе.

  21-річна Настя впевнено та із задоволенням наносить мазки на папір. А спочатку братися за пензлика не дуже хотіла, боялась, що нічого вийде.

  Неважливо, який ти, ти – творець. У цій думці своїх підопічних щодня стверджує Анастасія Вігінська. Керівник центру «Насіння надії», дизайнер за освітою, вона скеровує, підказує… І зізнається, що вихованці часто дивують її своїм стилем і творчими винаходами. Діти беруть участь у різних виставках та фестивалях, завойовують нагороди… А нещодавно колектив вирішив спробувати заробити на свої картинах, щоб утеплити приміщення своєї майстерні, у якому нині сиро та волого, відсутня витяжка.

  Челендж «Придбай картину – допоможи дітям» знайшов відгуки у першу чергу серед знайомих, каже Анастасія Вігінська. А діти спочатку навіть не вірили, що їхні творіння сподобаються комусь настільки, що їх придбають.

  Якщо у вас, шановні глядачі, з’явилось бажання підтримати цих талановитих, сильних духом дітей і допомогти створити їм належні умови для занять, підтримайте челендж від майстерні «Ти – творець», яка знаходиться на Європейській, 106 в місті Бердичеві.

Репортаж Інни Плесної, trkvik.tv

Новини Житомира

   

Последнее изменение Понедельник, 21/10/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework