Ображала мачуха: на Житомирщині з дому пішов 11-річний хлопчина

  Увечері 20 жовтня до Новоград-Волинського відділу поліції надійшло повідомлення від жителя району про зникнення його 11-річного сина.

  Про це розповідає 04141.com.ua.

  За словами батьків підлітка, він вийшов з дому на кілька хвилин (навіть не вдягнувся, як слід), але не повернувся і через дві години. Після самостійних безрезультатних пошуків, вони звернулися до поліції.

  Поліцейські, розшукуючи хлопця, перевірили закинуті будівлі, оповістили про його пошуки рідних та друзів, відвідали за місцем проживання родичів. Також на місці події працював кінолог зі службовим собакою. Зрештою, після опівночі хлопчик прийшов до своїх діда й баби у сусідньому селі.

  - Під час спілкування з поліцейськими підліток зізнався, що увесь цей час переховувався у сусідньому селі та намагався залишитися непоміченим, однак сильно замерз, тому й вирішив зайти до будинку родичів. Причиною уходу з дому хлопець вказав образи з боку мачухи, - розповідає начальник підрозділу ювенальної превенції ГУНП Житомирщини Наталія Гончарук. – На цю обставину поліцейські звернули особливу увагу.

  Після роботи з усією родиною, правоохоронці склади адміністративні матеріали за ст. 173-2 (Вчинення домашнього насильства…) КУпАП відносно жінки. Відомості про подію також будуть направлені до соціальних служб для організації подальшого нагляду за сім’єю.

Новини Житомира

       
 

Последнее изменение Понедельник, 21/10/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework