Понад 4 млн грн отримають місцеві бюджети Житомирщини за результатами земельних торгів у 2019 році

  Упродовж дев’яти місяців 2019 року Головне управління Держгеокадастру у Житомирській області на земельних торгах реалізувало 40 прав оренди на земельні ділянки сільськогосподарського призначення державної власності.

   Землі загальною площею 1 000,86 га передано в оренду терміном на 7 років для ведення товарного сільськогосподарського виробництва. 

  Про це повідомляє oda.zht.gov.ua.

  За підсумками земельних торгів розмір річної орендної плати за всі земельні ділянки збільшився з 1 млн 195 тис. грн до 4 млн 55 тис. грн. Кошти щорічно надходитимуть до місцевих бюджетів регіону.

  Стартовий розмір річної орендної плати був встановлений на рівні 8% від нормативної грошової оцінки. Найвищі показники орендної ставки у відсотках від нормативної грошової оцінки земельної ділянки зафіксовано в Овруцькому районі на території Невгодівської сільської ради (460,51%) та у Ружинському районі на території Дерганівської сільської ради (168,50%).

  Довідково: Земельні торги проводяться відповідно до глави 21 Земельного кодексу України «Продаж земельних ділянок або прав на них на конкурентних засадах».

  Інформація про лоти із зазначенням місця розташування земельних ділянок, їх площ та кадастрових номерів, а також стартового розміру річної орендної плати розміщена на сайті Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру у розділі «Земельні аукціони».

Новини Житомира

Последнее изменение Среда, 23/10/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework