На Житомирщині триває боротьба за ліс: В Олевську спалили автомобіль екологів. ФОТО

  21 жовтня поточного року працівники Державної екологічної інспекції Поліського округу виїхали на позапланову перевірку дотримання вимог природоохоронного законодавства ДП «Олевське ЛГ» на яку державних інспекторів було не допущено.

   Про це повідомляє Державна екологічна інспекція Поліського округу.  

  Екологи залишили один із службовий автомобілів на території, яка охороняється і знаходиться неподалік від вищезазначеного лісового господарства, пересіли до іншого екіпажу державних інспекторів і виїхали до лісового масиву здійснювати заходи державного нагляду (контролю), але вночі невідомими особами було вчинено підпал залишеного службового автомобіля. На місце події прибула Національна поліція та зафіксувала факт підпалу.

  Державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Поліського округу постійно намагаються контролювати законність вирубки та вивезення лісопродукції, але стикаються з проблемою тиску та опору з боку зацікавлених осіб «чорнорубів».

  Наразі Інспекцією та Національною поліцією вживаються заходи щодо встановлення винних осіб та притягнення їх до кримінальної та адміністративної відповідальності, а також здійснюється розрахунок розміру шкоди, завданої державі внаслідок спричиненої ситуації.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 23/10/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework