Затишний, романтичний, колоритний: Будиночок рибалки на Острові кохання в Житомирській області

 Мальовничий Острів коха ння в селі Старий Солотвин, посеред річки Коднянка, виглядає по-справжньому казково. А невеличкий будиночок, який називають Хатиною рибалки, надає цьому місцю особливої загадковості.

 

 Багато туристів неодмінно додають до своїх маршрутів відвідування цього чудового острівця. Особливо полюбляють Острів кохання молодята та закохані. Це ідеальне місце для фотосесій та пейзажних фотографій.

  Історія Хатини рибалкиkd24101905 4 min

  Острів має штучне походження, був створений у 1970 році та отримав назву «Острів кохання». Пізніше, в період з 1984 по 1985 роки, на ньому збудували дерев'яний будиночок, який стали називати «хатиною рибалки та мисливця». Він слугував рибалкам для відпочинку та схову від дощів, також використовувався як місце, де виставлялись мисливські трофеї. Трохи згодом з'явився дерев'яний місток, що з'єднав острів з «цивілізацією».kd24101905 1 min

  Особливої мальовничості крихітному острівцю надають дерева, що там ростуть – саме вони створюють казкову атмосферу.

  Острів кохання привабливий за будь-якої погоди. Це місце дарує мандрівникам мальовничі фотознімки та чудові пейзажі.kd24101905 2 min

  Як доїхати

  Село Старий Солотвин розташоване в Бердичівському районі Житомирської області, за 35 км від Житомира по трасі на Бердичів. Відстань від Києва до Старого Солотвина – 174 км.

  Google Maps: https://goo.gl/maps/n5zbjUnUGDjC5E5fA

за матеріалами спільноти "Маловідома Україна", Фейсбук

Новини Житомира

   

Последнее изменение Четверг, 24/10/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework