Житомирсько-Рівненське дербі: перемога ДЮСШ «Полісся» у матчі

  Баталії житомирсько-рівненського дербі розгорнулись у сьомому турі першої ліги Дитячо-юнацької футбольної ліги України, де команди СДЮСШОР та ДЮСШ “Полісся” грали з рівненською ДЮСШ “Верес” та костопільським “КОЛІФКС” відповідно.

   У своєму матчі старша команда ДЮСШ “Полісся” U-17 повела в рахунку після ідеально виконаного штрафного Дудка на 17-й хвилині, а під завісу першого тайму підопічні Сергія Завалка організували контр-випад, який завершився результативним ударом Дмитра. Натомість другий тайм був за футболістами “КОЛІФКС”, яким вдався швидкий гол вже у першій атаці другої 40-хвилинки. Втім, більше результативних помилок захист господарів не припускався – 2:1 важка перемога ДЮСШ “Полісся”.

  Молодші юнаки ДЮСШ “Полісся” U-15 повинні були відкривати рахунок у ще у першому таймі, але нападник житомирян Колосюк не реалізував пенальті. Опісля ініціативу перехопили гості, а підопічні Юрія Воловня змушені були зосередитись на захисті власних воріт. Протягом всього матчу захист житомирян на чолі з воротарем Шереметою грав на відмінно, а під завісу гри господарі отримали свій шанс в атаці. Сікірко вийшов на заміну і першим же дотиком вивів житомирян вперед, а ще за дві хвилини Радкевич увінчав флангову атаку результативним пострілом у дев’ятку воріт “КОЛІФКС”.

  За іншим сценарієм розгортались події у м. Рівне, де команди СДЮСШОР “Полісся” протистояли ДЮСШ “Верес”. Молодші юнаки U-15 під керівництвом Ігоря Шумила й Андрія Словінського зі стартових хвилин захопили ініціативу, та попри шквал атак на ворота господарів першими пропустили. Сталося це всередині першого тайму після розіграшу кутового, а тому на другу половину матчу житомиряни вийшли з подвійним завзяттям. Юнаки “Вересу” тримались до середини тайму, аж поки Букшук не вивів на ударну позицію Яроша, який і відновив “статус кво”. А от втілити свою перевагу у другий м’яч юнаки “Полісся” як не старалися, не зуміли – нічия 1:1.

  Натомість старша команда СДЮСШОР “Полісся” повела у рахунку вже на другій хвилині, коли Яцина реалізував пенальті. Надалі житомиряни продовжили грати першим номером, а за п’ять хвилин той-таки Яцина зіграв на випередження й подвоїв перевагу гостей. А поки юнаки ДЮСШ “Верес” приходили до тями, Ведута після флангової подачі перестрибнув всіх у чужому штрафному майданчику й довів рахунок до 3:0. Опісля житомиряни збавили оберти, чим скористались господарі, які наприкінці тайму реалізували пенальті. У другій половині матчу опоненти з перемінним успіхом володіли ініціативою й обмежились лише одним голом. Його автором на 60-й хвилині став Ведута, який слідом за Яциною оформив дубль після подачі з кутового.

Прес-служба СДЮСШОР «Полісся»

Новини Житомира

       
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework