Іноземця, якого звинувачують у викраденні та катуванні коростенки, відпустили з-під варти. ВІДЕО

  Громадянина Словаччини, підозрюваного у катуванні коростенки, відпустили з-під варти.

   Хоча поліція і запевняє, що має достатньо доказів провини іноземця. Тепер його колишня дівчина боїться виходити на вулицю через можливу помсту чоловіка.

  25-тирічна Юлія просить не показувати її обличчя. Зустрічається з журналістами у безлюдному місці, бо боїться помсти колишнього нареченого. Вона каже, що з громадянином Словаччини познайомилася через соцмережі. Спочатку він був романтичним і щедрим, а потім почав її бити. "Він весь час говорив,  якщо я звернуся до поліції, то уб'є мене і мою сім'ю", - каже постраждала Юлія.

  Дівчина відмовилася з ним зустрічатися, але чоловік катував її з мамою, поки вона не погодилася поїхати з ним за кордон. Чоловік її бив, катував електрошокером. Має п'ять опіків.

  Дівчина справді була з ним у Словаччині, але добровільно, каже 45-річний Мілош Беллан. Переконує, що любив Юлю, давав їй гроші і дарував прикраси. Потім купив обручку і повіз додому. Силою її не утримував.

  "Якщо викрадення – перше, що зробить, піде в поліцію. Якщо не вірить поліції, пішла б у ваше посольство. У неї був мобільний, у неї був зв'язок, вона спілкувалася з мамою", - каже підозрюваний Мілош Беллан.

  На доказ він телефонує другу, у якого разом з Юлією був у гостях в Словаччині. Той перекону, що дівчина була весела і ні на що не скаржилась.

  Перше, що зробила Юлія, повернувшись до Коростеня, пішла до поліції. Іноземця одразу затримали. У поліції кажуть, що мають достатньо доказів його провини. "Є підтвердження тому, що чоловік застосовував силу до дівчини. Крім того, він  застосовував електрошокер і до неї, і до матері", - каже керівниця відділу зв'язків з громадськістю ГУНП у Житомирській області Алла Ващенко.

  Тим часом з'ясувалося, що чотир роки тому Мілоша Беллана вже затримувала поліція, щоправда британська. Тоді чоловік їхав на острів з другом і зі зброєю. Теж до своєї колишньої дівчини. Переконує, що і тоді, і зараз  невинуватий. Захищати свою честь збирається у Європейському суді, бо вважає це наклепом через ревнощі. "Вона залізла в телефон і побачите переписку з іншими дівчатами", - каже він.

  Проте Юля переконує, що про помсту не думала, а нині боїться за своє життя. "Він може за мною стежити, може вбити мене в будь-який момент. Якщо я людей, схожих на нього, боюся, я втрачаю свідомість", - каже жінка.

  У поліції  кажуть, що вже за кілька тиждень справу передадуть до суду, а до того часу іноземець може вільно пересуватися. Юлю ж охоронятимуть, якщо вона напише заяву, але дівчина більше покладається на себе і своїх друзів. 

  Подробиці у сюжеті ТСН.

Кореспондентка ТСН Олена Кузнєцова.

Джерело: tsn.ua/

Новини Житомира

       
 

Последнее изменение Пятница, 25/10/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework