На Житомирщині викрили нелегальний цех з фальсифікованим алкоголем та спиртом

  Прокуратурою Житомирської області здійснюється процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом незаконного виготовлення підакцизних товарів з недоброякісної сировини, що становлять загрозу для життя і здоров'я людей та їх незаконний збут, за ч. 3 ст. 204 КК України.

   Установлено, що групою осіб, без відповідного офіційного дозволу та ліцензії на території Київської області організовано функціонування підпільного цеху з незаконного виробництва алкогольних напоїв. Незаконно виготовлений алкоголь сумнівної якості у подальшому розповсюджували на території Житомирської області.

  У вівторок, 22 жовтня, у ході досудового розслідування, проведено низку санкціонованих обшуків, у тому числі за місцем здійснення протиправної діяльності з виготовлення алкогольної продукції в гаражному приміщенні, розташованому на території Київської області.

  За результатами обшуків, вилучено півтори тонни готової продукції та спирту, а також обладнання та компоненти для незаконного виробництва алкогольних напоїв.

  Наразі вирішується питання щодо накладення арешту на вилучені товарно-матеріальні цінності.

  Досудове розслідування, яке здійснюється податковою міліцією, триває. Процесуальне керівництво забезпечується прокуратурою області.

kk25101924 2

kk25101924 3

Пресслужба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

       
 

Последнее изменение Пятница, 25/10/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework