Перервана вагітність та контузія на Донбасі: що відомо про викрадачку дитини. ВІДЕО

  "Підозрювана 1993 року народження, з Бердичева, навчалася в коледжі на виховательку, перебувала в АТО в одному з добровольчих батальйонів, де отримала контузію". 

   Викрадачка дитини на Київщині, яка нібито мала викидень, а тому наважилася на злочин, розповідала друзям про народження дитини, йдеться у сюжеті ТСН.

  Друзі викрадачки були переконані, що вона вже й народила. "Вона була вагітна і народила дитину нещодавно хлопчика. Вона мені фото дитини показувала, і себе пузату. Я думала, що вона народила", - розповіла знайома підозрюваної телефоном ТСН. Анастасія навіть надіслала фото нібито своєї новонародженої дитини. Щоправда, проста перевірка показала, що знімок взятий із інтернету. 

  Анастасія й сама розказувала, що була вагітна, однак пережила викидень і боялася про це сказати батькові дитини. Саме тому викрадене немовля нібито принесла як своє. Сьогодні на суді, який обирав для неї запобіжний захід, перепросила у матері хлопчика і запевняла, що взяла його на тимчасове утримання. 

  Суд це все врахував і постановив звільнити її з-під варти. До 23 грудня вона має носити електронний браслет і з восьмої вечора до восьмої ранку бути під домашнім арештом. Під час засідання Анастасія усміхалася, але запитання журналістів ігнорувала. Її адвокати - приватні захисники. Деталі справи Анастасія хотіла втаємничити, а тому її адвокати просили провести засідання у закритому режимі. 

  Адвокати наполягали на тому, що їхня підзахисна раніше не судима, а тому просити утримання під вартою – це порушення з боку прокурорів. За Анастасію заступився Олександр Золотухін. З ним вони разом працювали у благодійному фонді "Духовна єдність України". "Пишуть, що вона аферистка і ніколи не займалася благодійністю – це брехня. За період її роботи у фонді, не мав до неї нарікань", - каже він.

  В її помешканні було все необхідне для дитини. Правоохоронці вирішили, що до викрадення готувалася. Крім того, вона додавалася у групи допомоги молодим мамам. Таким чином, переконані в поліції, вона хотіла заволодіти немовлям. 

  Раніше викрадачка любила камери і навіть була зіркою телебачення. Про неї розповідали в ТСН. П'ять років тому Анастасія вийшла заміж за Дмитра Глотова, з яким вони познайомилися на Майдані. На весіллі тоді гуляв весь Житомир, чиновники обіцяли допомогти молодій родині із житлом, якщо залишаться у місті, але осісти вони вирішили у столиці.

  Нині уже колишній чоловік Дмитро у СІЗО за звинуваченнями у вбивстві. Новий обранець Олександр прийшов підтримати Анастасію на засідання.

  Нагадаємо, жінку звинувачують у викраденні тримісячного немовляти. У Коцюбинському вона пообіцяла 19-річній матері хлопчика волонтерську допомогу. Натомість, з малюком, якого їй дали потримати, заскочила у машину й втекла. Викрадачку шукали цілий день, коли знайшли, переконувала, що дитина її. 

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework