В Бердичеві чоловік виводив з ладу ліфти у багатоповерхівках

  Розшуківці підрозділу кримінальної поліції Бердичівського ВП ГУНП викрили 40-річного раніше судимого жителя райцентру у вчиненні низки крадіжок з ліфтових шахт.

  – Упродовж поточного року ми реєстрували факти викрадення елементів з конструкцій ліфтів у багатоповерхівках окремих мікрорайонів Бердичева. Зокрема, крадій демонтував котушки мідних дротів, які у подальшому, вочевидь, здавав до пунктів прийому кольорових металів, - розповів начальник Бердичівського відділу поліції Олег Мельничук.

  На причетність до вчинення цих правопорушень, які знерухомлювали ліфти, поліцейські у тому числі перевіряли раніше судимих за подібні злочини осіб і відпрацьовували пункти прийому брухту чорних і кольорових металів.

  У результаті вжитих заходів була встановлена причетність до злодіянь 40-річного жителя райцентру. Про чоловіка відомо, що він кілька років тому приїхав до Бердичева зі сходу країни. 

  Чоловік раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за різні злочини. Востаннє з місць позбавлення волі звільнився у 2018 році. Свою вину у вчиненні крадіжок він визнав. 

  Нині встановлена причетність чоловіка до низки подібних фактів. Досудове розслідування за ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України триває.

  Підозрюваному може загрожувати покарання аж до 3 років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції Житомирської області

Новини Житомира

       
 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework