Продовжується ремонт приміщення Олевського ЦНАПу з українським орнаментом

  Продовжується ремонт приміщення Олевського Центру надання адміністративних послуг. Наразі фасадна частина будівлі вже набирає гарного естетичного вигляду.

   Про це повідомляє olevsk-gromada.gov.ua/.

  Основною кольоровою гамою ЦНАП будуть звичні прості кольори. Прикрасою закладу стане автентична вишиванка на фасадах приміщення.

  Як вже повідомлялось раніше, в подальшому планується передача всієї будівлі для ЦНАП, щоб населення громади мало можливість отримати більшість необхідних послух під одним дахом. Тобто всю будівлю планують передати для надання послуг населенню і в такому разі розміщення в даному приміщенні кабінетів для працівників міської ради в майбутньому не передбачається.

  Найбільш популярними послугами Олевського ЦНАПу є отримання довідок для отримання соціальних виплат та реєстрація нерухомого майна.

  Варто зазначити, що за цією ж адресою знаходиться й Олевський РАЦС. Молодята на згадку постійно фотографуються на фоні даного приміщення. Вже після завершення ремонту приміщення, яке чи не найчастіше потрапляє до об’єктивів фотокамер в Олевську, стане справжньою прикрасою центральної частини міста.

kk3010191 2

kk3010191 3

Новини Житомира

   

Последнее изменение Среда, 30/10/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework