Житомирські підводні труби замінюють коштом Світового банку. ВІДЕО

  Ось так модернізують трубу, яка проходить під Тетеровом. Раніше дюкерний перехід був металевим.

  Нові труби, поліетиленові, будуть транзитом для води. Після їхньої повної заміни — якщо пориви траплятимуться, то їх виявляти буде легше. Спеціалісти кажуть: водовтрати відбувались досить часто, адже під водою це помітити важко. Замовник робіт — КП «Житомирводоканал». На цій ділянці роботи тривають вже третій місяць.

  Наприкінці січня 2020-го року роботи тут планують завершити. На ділянках, де замінюють труби, перебувають представники австрійської компанії, які консультують та наглядають за ходом робіт. Саме вони виграли Міжнародний тендер. Виконує роботи — український підрядник.

  «Ми тут працюємо над трьома проектами: над заходами, пов’язаними із очисткою води та з витратами води. А зараз тут — це робота із мережами з транспортування води. Зараз, у цей момент, ми в секції №2. Це ділянка із трубою в межах трьох сотень міліметрів у діаметрі і 600 міліметрів у діаметрі» — розповів представник австрійської компанії Нікола Зрніч.

  Це перший дюкерний перехід, який замінюють в Житомирі коштом Світового банку. В планах — заміна всіх 7-ми, а також 9 з половиною кілометрів мереж.

Новини Житомира

   

Последнее изменение Среда, 30/10/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework