"Головним ресурсом є ми самі": школа успіху у Городницькій ОТГ

  27 жовтня Молодіжна рада Городницької ОТГ організувала школу успіху для молоді громади. Це навчальний проєкт для учнів шкіл, який передбачає навчання та обмін досвідом із запрошеними спікерами.

   Це перша така подія, її проведення ініціювали учасники Молодіжної ради і реалізували спільно з Городницькою селищною радою.

  «На канікулах я була учасницею проєкту Фонду Кличка. Я проходила різні навчання та познайомилась із багатьма цікавими людьми. Тому коли розпочався навчальний рік я запропонувала провести щось подібне у громаді. Сьогодні понад 30 учасників працюватимуть разом і навчатимуться новому – і це наш успіх», - розповідає Юлія, організаторка Школи успіху.

  Спікерами на заході виступив Дмитро Клименко, радник із комунікації Житомирського Центру розвитку місцевого самоврядування Програми «U-LEAD з Європою», який поділився із дітьми своїм досвідом презентацій та розповів про тайм менеджмент.

  «Конкурентний працівник сьогодні – це комунікативна та відкрита людина, яка вміє навчатись, вміло управляє своїм часом та якісно презентує себе, свій продукт, свою установу де працює. Саме про це варто говорити із дітьми в неформальній освіті», - вважає Дмитро Клименко, радник з комунікації Житомирського Центру.

  Також перед учасниками виступили Діана Муха, Анастасія Кузнєцова та Надія Марчук, які розповідали про журналістику, громадську активність, проєктну діяльність та інші важливі аспекти діяльності сучасної молоді.

  «Головним ресурсом є ми самі. Наші таланти, вміння, захоплення та друзі. І тому, пріоритетом в навчанні має стати наш розвиток. Гроші та одяг ми із собою не заберемо, але все що здобуде наш розум завжди буде з нами», - вважає Діана Муха.

  Такі заходи допомагають молоді оволодіти необхідними знаннями та компетенція ми, аби стати конкурентними спеціалістами та віднайти себе в житті. В Городницькій ОТГ діє Молодіжна рада, громада співпрацює з Житомирським ЦРМС, проводить заходи та молодіжні форуми. Всі ці проєкти та заходи спрямовані на те, щоб максимально активізувати молодь та залучити її до розвитку громади.

kk3010195 2

kk3010195 3

Новини Житомира

  

Последнее изменение Среда, 30/10/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework