Починав фрезерувальником на авіазаводі «Антонов», одружився з бердичівлянкою, вже 34 роки працює у «Бердичівтеплоенерго»

   У бердичівській тепломережі трудиться Заслужений працівник сфери послуг України. Це слюсар-сантехнік 5-го розряду Ігор Олександрович Рибачук.

   Він починав фрезерувальником на авіазаводі «Антонов», та, одружившись із бердичівлянкою, переїхав до нашого міста і відтоді уже 34 роки працює у «Бердичівтеплоенерго».

  Робочий день пана Ігоря починається із котельні на вулиці Б. Хмельницького. Це одна з найбільших у нашому місті, подає тепло до сорока будинків. Завдання слюсаря – стежити за справністю усього обладнання, виконувати ремонти котлів, насосів тощо. Справді гарячий сезон починається із настанням опалювального періоду.

  На питання, як ставиться його родина до такої роботи, часто цілодобової, у будні та на свята, чоловік відповідає:

  Звання «Заслужений працівник сфери послуг України» Ігорю Рибачуку було присвоєно влітку, з нагоди 28-ї річниці Незалежності. Він – один із трьох людей на Житомирщині, яких цьгоріч Президент України відзначив подібними державними нагородами.

  Приємно, що його, звичайного слюсаря, помітили та відзначили на державному рівні, каже сам Заслужений працівник сфери послуг. А мріє Ігор Рибачук про належну оцінку праці усіх роботяг.

  Автор: Інна Плесна

  Камера: Дмитро Піньківський

Джерело: trkvik.tv

Новини Житомира

   

Последнее изменение Пятница, 01/11/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework