На Житомирщині депутата побили молотком. ФОТО

  На Житомирщині невідомий чоловік увірвався до оселі депутата Овруцької районної ради, керівника місцевого осередку Народного Руху Анатолія Круковського та побив його загорнутим у целофан молотком.

 

  Про це у Facebook повідомив голова Житомирської обласної (крайової) організації Народного Руху України Олег Лагнюк, - пише ukrinform.ua.

  «До помешкання голови Овруцької районної організації політичної партії «Народний Рух України», депутата районної ради Анатолія Круковського, вибивши вхідні двері, вдерся невідомий і намагався вбити його. Знаряддям вбивства бандит використав молоток обгорнутий целофаном. Удар був нанесений в сантиметрі від скроні. Врятувало А. М. Круковського те, що в цей час в іншій кімнаті перебувала його сестра, депутат Овруцької районної ради Ольга, яка і прийшла йому на допомогу. Разом вдалось витіснити нападника з помешкання», - йдеться у дописі.

  За словами Лагнюка, упродовж останніх двох років це не перший напад на депутата.

  Він додав, що обласна організація Народного Руху готує звернення до Головного управління СБУ області.

  Як повідомили у Головному управлінні Національної поліції у Житомирській області, потерпілий відмовився подати заяву в поліцію.

  Утім подія зареєстрована Овруцьким відділенням поліції за повідомленням у соцмережах. Наразі за місцем проживання депутата працює слідчо-оперативна група.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Среда, 06/11/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework