Житомирщина готується до 6-того  Великого Балу Благодійників

   Житомирщина міцно закріплює за собою звання благодійного краю. Доброчинні акції та концерти, виставки, аукціони проходять у Житомирі та області мало не щодня.

   Благодійники і волонтери допомагають воїнам АТО і громадянам, постраждалим у наслідок конфлікту на Сході України, знедоленим дітям і старим людям, дітям з особливими потребами і багатодітним родинам.

  А 8 листопада 2019  у Житомирі відбудеться подія, яка обіцяє стати однією з найвизначніших у календарі 2019-го благодійного року.

  8 листопада 2019 року о 14.30 у Житомирському технологічному коледжі КНУБА ( вул. Небесної сотні 37) відбудеться 6-тий  Великий Бал Благодійників. Такий захід збере велику кількість небайдужих житомирян і гостей міста – доброчинців, бізнесменів, представників громадськості і, звичайно, поважних гостей.

  Основна мета балу – подякувати усім благодійникам за те, що вони кожен день творять добрі справи; нагородити найактивніших благодійників за пророблену роботу протягом 2019 року. Урочисто відкрити у Житомир «Сквер Благодійників, який об лаштований на території Житомирського технологічного коледжу, а також презентувати алею Зірок благодійництва ( в цьому році буде відкрито  алею з 10 зірок благодійництва у Сквері Благодійників).

  На Великому Балу Благодійників понад 50 доброчинців будуть відзначені нагородами, а також  буде надана благодійна допомога продуктовими наборами для 200  родин.

  Бал благодійників у Житомирі відвідають представники духовенства ,органів влади, громадські діячі, сектор бізнесу, артисти.

  У програмі Балу –  14.30 – відкриття Скверу Благодійників на території Житомирського технологічного коледжу КНУБА; відкриття алеї Зірок благодійництва; виступи дітей з особливими потребами, а також їх батьків; нагородження кращих благодійників країни і представників з інших держав; надання благодійної допомоги 200 родинам і багато сюрпризів.

  Організатори: Житомирська міська дитяча громадська організація «Все робимо самі», Житомирський технологічний коледж КНУБА, Митрополит Житомирський і Новоград – Волинський УПЦ, Високопреосвященніший Никодим.

 

Новини Житомира

 

 

Последнее изменение Четверг, 07/11/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework