Віце-президент тайванської компанії зацікавився співпрацею з Оліївською громадою

  Оліївська сільська рада відкрита для співпраці з інвесторами – тут є в наявності земельні ділянки, які можна пропонувати для створення нових підприємств, що забезпечить надходження до бюджету.

   «І одним із практичних кроків у цьому напрямку стала зустріч 5 жовтня»,‒ повідомляє oliivska.gromada.org.ua/.

  З нинішнього року керівництва Оліївської ОТГ з віце-президентом компанії Quang Viet Enterprise (QVE) Джейкобом Ю та директором Агенції регіонального розвитку Житомирської області Артемом Сачуком. QVE спеціалізується на виготовленні одягу, зокрема верхнього та спортивного. Основними замовниками тайванських підприємців є відомі світові бренди Adidas, Reebok, Nike, Puma, Under Armour, New Balance та інші. За словами Джейкоба Ю, компанія QVE розглядає Житомирську область як можливу локацію для створення швейної фабрики. І саме тому представник компанії - потенційного інвестора з Тайваню - зацікавився можливістю втілити такий проект на території Оліївської сільської ради.

 Під час візиту до Оліївської громади віце-президент Джейкоб Ю висловив побажання в отриманні земельної ділянки на території сільської ради площею до 5 гектарів з правом викупу. Подібна ділянка компанії була запропонована, і, за словами Джейкоба Ю, є найбільш вдалою для будівництва швейної фабрики серед варіантів, представлених іншими громадами - адже Оліївська ОТГ має зручне логістичне сполучення, через її територію проходять міжнародні автошляхи, що з’єднують Житомирщину із зарубіжжям. Тому майбутня фабрика може стати другим у Європі підприємством цієї тайванської компанії (перше розміщене в Румунії).

 Також компанія QVE має свої виробничі потужності у Китаї, В’єтнамі, Йорданії. Вона спеціалізується на виготовленні одягу, зокрема верхнього та спортивного. Основними замовниками QVE є відомі світові бренди Adidas, Reebok, Nike, Puma, Under Armour, New Balance та інші.

  Оліївська сільська рада зацікавлена у такій співпраці, адже це - нові робочі місця (компанія планує розпочати зі створення однієї тисячі і досягнути 5 тисяч робочих місць) та суттєве поповнення бюджету.

  Крім того, Оліївська ОТГ має можливість додатково надати земельні ділянки майбутнім працівникам фабрики для побудови житла, або ж територію для побудови багатоквартирного будинку.

  Заробітна платня планується на рівні 12-15 тис. грн. з повним соціальним пакетом.

  Остаточне рішення щодо інвестування прийматиметься усіма співзасновниками компанії і має бути озвучене навесні. У разі позитивного розвитку подій фабрику планують звести вже до осені наступного року.

kk08111912 2

kk08111912 3

Новини Житомира

       

Последнее изменение Суббота, 09/11/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework