П'яна горе-мати заснула, забувши про плиту: на Житомирщині 3-річний малюк загинув у вогні. ВІДЕО

  Стало відомо, що на Житомирщині у вогні загинула 3-річна дитина.

   Як з'ясувалося, мати малюка, яка перебувала в стані алкогольного сп'яніння, залишила щось на плиті і заснула. У результаті спалахнула пожежа.

  Подія трапилася в районному центрі Романів Житомирської області. Сусіди помітили дим і полум'я в будинку, де проживала жінка з 2 маленькими дітьми. Вони викликали рятувальників, а самі кинулися рятувати сім'ю. Сусіди витягли з дому 2 жінок, які знаходилися без свідомості. До кімнати, в якій були маленькі діти, вони дістатися не змогли.

  Рятувальники винесли дітей. Маленьку дівчинку у важкому стані доставили в лікарню разом з постраждалими жінками, а ось 3-річний хлопчик вже не подавав жодних ознак життя.

  Як потім з'ясувалося, напередодні пожежі жінки розпивали алкоголь і швидше за все заснули і забули вимкнути газову плитку, на якій стояла каструля. Копи відкрили кримінальне провадження за фактом загибелі малюка, а також збираються розслідувати бездіяльність соціальних служб, до яких часто зверталися сусіди.

  "Між ліжками на підлозі знайшли одну дитину, друга дитина була під диваном. Попередньо: ймовірна причина пожежі – порушення експлуатації газових приладів. Щось стояло на плиті, і воно загорілося", - розповів начальник Романівського районного сектору ДСНС в Житомирській області.

Подробиці у сюжеті програми ТСН.

Новини Житомира

      

Последнее изменение Вторник, 12/11/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework