На Житомирщині загинула 92-річна бабуся при спробі розтопити піч

  11 листопада о 16:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в  літній кухні у смт Чоповичі Малинського району.

   На місце події було спрямовано відділення рятувальників місцевого пожежно-рятувального поста.

  Свідками пожежі стали сусіди, на очах у яких з літньої кухні вибігла охоплена вогнем 92-річна господиня – на ній зайнялося волосся, руки, обличчя. Селяни самотужки збили на жінці полум’я. Однак через кілька хвилин вона перестала подавати ознаки життя.

  Побоюючись, що газовий балон може вибухнути, очевидці не ризикнули гасити пожежу. По прибуттю рятувальників все приміщення дерев’яної літньої кухні площею 12 кв.м. зсередини було повністю охоплено вогнем. Вони охолодили і винесли назовні газовий балон та приступили до гасіння. Вже о 16:42 пожежу вдалося локалізувати та о 17:34 – ліквідувати. Вигоріло домашнє майно і меблі.

  За попередньою інформацією, до загоряння могло призвести необережне поводження власниці з вогнем. Припускають, що бабуся намагалася розтопити плиту на твердому паливі, використовуючи для розпалу легкозаймисті речовини. Усі обставини надзвичайної події встановлюються.

kk13111930 2

kk13111930 3

Управління ДСНС України у Житомирській області

Новини Житомира

   

Последнее изменение Среда, 13/11/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework