Допоможемо разом тим, хто потребує особливої допомоги в холодну пору року

  З приходом морозної зими кожен із нас хоче вберегтись від холоду, перебувати у теплі та затишку, проте поруч з нами живуть люди, які потребують допомоги у холодну пору року.

 

  Йдеться про людей без постійного місця проживання, для яких зима є випробуванням, яке іноді закінчується трагічними наслідками.

  З метою вирішення проблем бездомних громадян міста Житомира громадською організацією «Милосердя» утворено та зареєстровано благодійні організації «Центр обліку бездомних осіб» та «Комплексний заклад соціального захисту для осіб, що потрапили в складні життєві обставини», які відповідно до Меморандуму, укладеного з міською радою, здійснюють соціальний захист бездомних осіб.

  Соціальний патруль, який діє при Центрі обліку бездомних осіб, проводить обстеження можливих місць перебування безпритульних та супроводжує їх до комплексного закладу, де безхатченки отримують притулок, побутові санітарно – гігієнічні послуги, гаряче харчування, одяг та взуття.

  Заклад потребує підтримки та допомоги, тому якщо є можливість допомогти продуктами харчуванням, консервами, просимо приєднатись.

  Закликаємо усіх бути небайдужими і повідомляти про факти та місця перебування бездомних осіб за телефоном 096-325-32-88 або скеровувати їх безпосередньо за адресою закладу: м. Житомир, 1 пров. Іподромний, буд. 15а.

   Департамент соціальної політики Житомирської міської ради

Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 14/11/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework