Бердичівська газета не змогла довести в апеляційному суді свою невинуватість

  Протягом трьох років на розгляді у Бердичівському міськрайонному суді знаходилась цивільна справа за позовом Лабунської Анжеліки Вікторівни до видатного письменника Бердичівщини Валентина Ганоля та видання «Бердичівський погляд» про захист честі, гідності та ділової репутації, спростування недостовірної інформації та відшкодування моральної шкоди.

   Підставою для звернення до суду стала ганебна публікація в газеті та сайті «Бердичівського погляду» статті під назвою: «Послевкусие выборов-2015 или «ХОД КОНЕМ» по-бердичевски». Від автора та міського тижневика позивач вимагав спростування та компенсації моральної шкоди, яку завдала їй вищезазначена публікація, передає .

  14 червня 2019 року Бердичівський міськрайонний суд вирішив стягнути солідарно з автора та видання «Бердичівський погляд» на користь Анжеліки Лабунської моральну компенсацію у розмірі 10 тис. грн за порушення честі, гідності та ділової репутації.

  11 листопада 2019 року відбулось засідання Житомирського апеляційного суду, куди представники газети і видатного письменника звернулися з апеляційним позовом. Апеляційний суд підтвердив рішення Бердичівського міськрайонного суду та визнав, що газета і письменник винні у нанесені шкоди честі, гідності та ділової репутації Анжеліки Лабунської.

Валентин Бортник, berdichev.biz 

Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 14/11/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework