Вбивство адвоката в Житомирській області: з'явилися нові подробиці. ВІДЕО

  Стали відомі нові подробиці гучного злочину, внаслідок якого на полюванні в Житомирській області від вогнепального поранення загинув київський адвокат Святослав Пархоменко.

   Нагадаємо, він був захисником одного з підозрюваних в організації вбивства ексдепутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова. Пархоменко загинув під час збройного конфлікту з браконьєрами в лісі.

  Як розповів сайту "Сьогодні" один з близьких друзів адвоката, стрілянині в лісі передувала бійка.

  "На тілі адвоката були виявлені численні гематоми. Це говорить про те, що була бійка", – повідомив нам один із друзів загиблого.

  У Житомирській обласній поліції нам підтвердили факт бійки перед стріляниною. Слідством встановле-но, що перестрілці передував спочатку словесний конфлікт, а пізніше справа перейшла до застосування сили.

  "Стрілянині передувала суперечка про те, хто і де може полювати. Потім виникло застосування сили. За нашими даними, на початку конфлікту нині потерпілий і загиблий громадяни стріляли один в одного. Потерпілий зараз перебуває в лікарні у важкому стані, в свідомість не приходив", – сказала нам спікер облполіції Алла Ващенко.

  За даними поліції, попередня кваліфікація злочину – "Умисне вбивство" і "Незаконне поводження зі зброєю". Триває досудове розслідування.

  Нагадаємо, 10 листопада в Житомирській області стався конфлікт між єгерямиі браконьєрами. Почалася перестрілка, одна людина загинула, ще одна отримала поранення.

  Друзі та колеги загиблого адвоката не вірять в збіг. Подробиці – в сюжеті:

Джерело: ukr.segodnya.ua

Новини Житомира

Последнее изменение Воскресенье, 17/11/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework