Фермери Бердичівщини висловили Богдану Кицаку власне «ні!» продажу землі

  У день представлення нової голови Бердичівської райдержадміністрації фермери приїхали до стін адміністрації сільгосптехнікою, із гаслами проти продажу землі.

   У такий спосіб мали за мету кричуще привернути увагу народного депутата Богдана Кицака, який у числі інших голосував «за» закон про ринок землі у першому читанні. Нагадаємо, із шести нардепів-мажоритарників Житомирщини, 5-ро проголосували «за». Своє «Ні продажу землі!» - заявляють аграрії Бердичівщини.

   Як не намагались оминути цю болючу тему під час вітальних промов, а таки не вдалось. Першим не втримався голова Бердичівської районної рали Максим Самчик.

  Аграрії Бердичівщини емоційно й зі слізьми на очах розповідали про часи, у яких фермеру, котрий має численні кредити під високі відсотки, доводиться виживати; за таких обставин, хто спроможний купити землі? Зі слів присутніх, продаж землі приведе до знищення не тільки фермерства у районі, а й села загалом…

  Разом із працівниками сільського господрства і учасники АТО. Їх питання: «Хто за цим стоїть?» наостанок лишилось риторичним…

  Репортаж Олени Лук'янюк і Дмитра Піньківського

 Новини Житомира

 

   

Последнее изменение Вторник, 19/11/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework