Рівень відповідальності "0%", або 100 днів керування Житомирщиною Віталія Бунечка

   «Слово і Діло» — український аналітичний портал, який здійснює перевірку виконання обіцянок, даних українськими політиками та чиновниками.

 

  У 2019 році був включенийІнститутом масової інформаціїдо групи з 10 українських медіа, що максимально відповідають критеріям якості і професійності для засобів масової інформації, дав свою оцінку рівню відповідальності голова Житомирської обласної державної адміністрації Віталію Бунечко.

  Рівень відповідальності "0%". Такі дані публікує аналітичний портал "Слово і діло" про голову Житомирської ОДА Віталія Бунечка, який 15 листопада перебуває свій 100-й день на посаді, передає 04141.com.ua з посиланням на «Слово і діло».kd19111909 2

  За свої 100 днів "губернаторства" Віталій Бунечко не може похвалитися жодною виконаною обіцянкою, яких на порталі зафіксували лише 9. Усі вони поки що в процесі виконання.

  Серед обіцяного – завершити процес децентралізації, припинити незаконний видобуток бурштину, щотижня відвідувати райони, вирішити проблему Квітневої школи, залучати інвестиції в область, розвивати індустріальні парки, будувати дороги, будувати нові школи та допомагати футбольному клубу "Полісся".

Джерела: slovoidilo.ua04141.com.ua

Новини Житомира

 

   

Последнее изменение Вторник, 19/11/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework