У Бердичеві знову горіло сміттєзвалище

  Упродовж минулих вихідних на території області виникло 10 пожеж – повідомляє Управління з питань ЦЗ населення та оборонної роботи Житомирської ОДА.

   Так, в с. Крилівка Андрушівського району виникла пожежа в дерев’яній господарчій будівлі. Вогнем знищено дах та півтори тони сіна. Палала господарча споруда в с. Сущани Олевського району. І, як наслідок, вогонь спопелив дах будівлі. Ще одна пожежа сталася в Овручі – згорів дерев’яний піднавіс та 1 т сіна.

  Тричі рятувальники гасили займання сміття у Житомирі. Виникло загоряння сміття й у Бердичеві на полігоні твердих відходів ТОВ “Полісся-Екосфера”. Загалом вигоріло сміття на площі понад 80 м².

  Зазвичай основними причинами займань, які щодня виникають на території Житомирщини, є нехтування громадянами правилами пожежної безпеки. Паління у ліжку, необачно кинутий недопалок, несправність пічного опалення, перевантаження електромережі майже завжди призводять до пожеж.

  Тому управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи облдержадміністрації закликає жителів області бути обережними з вогнем у побуті та неухильно дотримуватися елементарних правил безпеки!

за матеріалами berdichev.biz

Новини Житомира

  

Последнее изменение Четверг, 21/11/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework