Бурштинова мафія знайшла «крайніх»: хто винен у кримінальному провадженні проти незаконних копачів. ВІДЕО

  Керівництво ТОВ "Райт Солюшн", що веде незаконний видобуток бурштину на території Олевської ОТГ, звинуватило активіста ГО "Стоп корупції" Олександра Ігнатьєва у тому, що кримінальне провадження проти компанії відкрили саме завдяки йому.

  Про це пан Олександр розповів у своєму відеозверненні на сторінці у Facebook ‒ передає stopcor.org/.

  Раніше Ігнатьєв розмістив відео, у якому детально розповів, чому саме ТОВ "Райт Солюшн" не має права на промисловий видобуток каменю і свідомо маніпулює фактами.

  У відповідь браконьєри розмістили інтерв'ю з директором та засновником компанії Віктором Коцем, де Коц стверджує, що поліція прийшла з обшуками до офісу після цього ролика.

  "Може хтось знайомий з цією людиною (Коцем – ред.) та може їй пояснити, що поліція, прокуратура, ДБР – вони не можуть відкривати кримінальні справи на підставі статті. Кримінальну справу можуть відкрити на підставі доказів та доказової бази, яка є у статті. Можу сказати більше: навіть на підставі ось цієї статті, яку ми зараз читаємо (інтерв'ю Коца – ред.), можна відкривати кримінальну справу стосовно Товариства "Райт Солюшн" та його керівництва", – коментує Олександр Ігнатьєв.

  Окрім того, активіст відреагував на слова Коца щодо того, що ТОВ "Райт Солюшн" – єдина компанія, яка законно, чесно та прозоро займається видобутком бурштину в Олевську. Він дослідив ланцюжок від власників товариства до засновників та з'ясував, що Віктор Коц та Володимир Баланда є засновниками не однієї, а трьох компаній, що належать одним і тим же корпораціям. До речі, Володимир Баланда і є тим самим власником з Німеччини, якого часто згадують у своїх коментарях та матеріалах бурштинові копачі.

Новини Житомира

       
 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework