У Житомирі експерти, політики, активісти обговорять зміни до Конституції       

   Прес-онференція відбудеться у вівторок26 листопада, об 10:00 у Житомирському прес-клубі реформ за адресою: Житомир, вул. Велика Бердичівська ,20 Гнатюк Арт Центр,(3-ій поверх).

   Влада ініціювала конституційну реформу, але про мало говорять публічно. Тим часом вже у лютому ми можемо отримати нову Конституцію та навіть нову форму правління.

П  ро це під час пресконференції у Львові говоритимуть визнані експерти. 

  Учасники пресконференції:

•          Юлія Кириченко, членкиня правління Центру політико-правових реформ  (ЦППР), керівниця проєктів з питань конституційного права, співголова Ради Реанімаційного пакету реформ.

•          Олександра Скиба, виконавча директорка, керівниця проектів Інституту «Республіка».

•          Олександр Марусяканалітик ЦППР.

  З листопада 2019 року до лютого 2020 року Національний демократичний інститут міжнародних відносин спільно з  ВГО «Інститутом «Республіка», Центром політико-правових реформ, Мережею UPLAN, громадською спілкою «Реанімаційний пакет реформ» проведе щонайменше 10 публічних форумів «Конституційний процес в Україні: відкритий діалог з громадянами» у Києві, Львові, Житомирі, Черкасах, Краматорську, Рівному, Запоріжжі, Ужгороді, Харкові та Одесі.

  Мета форуму – сприяти відкритому інклюзивному діалогу з громадянами щодо конституційного процесу в Україні. В межах форуму відбудеться обговорення тенденцій конституційного процесу в Україні, панельна дискусія «Конституція України: стан реалізації, необхідність змін» з представниками політичних партій, народними депутатами та експертами, а також обговорення «Які конституційні зміни потрібні суспільству?» у форматі світового кафе з громадянами, представниками політичних партій та депутатами.

  Для участі у форумах запрошують громадян, представників місцевих осередків політичних партій, народних депутатів України та депутатів місцевих рад, громадських активістів, експертів та інших активних представників громад.

  Нагадаємо, експерти Центру політико-правових реформ уже неодноразово аналізували законодавчі ініціативи Президента, спрямовані на внесення змін до Конституції України.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework