В Народицькому лісі з’явився новий пункт відпочинку. ФОТО

  Мабуть, кожному, хто буває у лісі, не раз доводилося бачити облаштовані місця відпочинку – рекреаційні пункти. А от чи всі задумуються над тим, хто саме їх облаштував?

  «Далеко не всі знають, що більшість рекреаційних пунктів створили власними руками лісівники. Вони ж і слідкують за їх станом та підтримують чистоту», ‒ розповідає zt-lis.gov.ua/.

 Нещодавно новий такий куточок для відпочинку зявився у Кліщівському лісництві Народицького спецлігоспу на трасі Малин-Народичі, неподалік с. Базар. Лісівники назвали його «Березина».                                                                                          

  Тут все продумано  до дрібниць: зведено альтанки, дерев’яні накриття, столи з лавками, облаштовано місця для сміття та багать.

  Працівники лісового господарства сподіваються, що такі цивілізовані рекреаційні куточки допомагають формувати культуру відпочинку. Єдине, про що вони просять відвідувачів – шанувати ліс та їхню працю, адже гарне ставлення надихає створювати нові комфортні місця для відпочинку.

  Пам’ятайте: щоб бути бажаним у лісі, треба завжди дотримуватися правил поведінки. А природа подарує вам прекрасний відпочинок.

kk25111992 2

kk25111992 3

Новини Житомира

  

Последнее изменение Понедельник, 25/11/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework