У Житомирі відбудеться благодійний концерт та ярмарок на підтримку дітей з важкою інвалідністю

  28 листопада 2019 року за участю академічної хорової капели «ОРЕЯ» відбудеться благодійний концерт та ярмарок-продаж солодощів в приміщенні Житомирського телецентру за адресою вул. Театральна,7.

  Початок концерту о 18.00.

  Вхід за квитками.

  Квитки можна придбати на сайті www.ticketclub.com.ua або в офісі МБФ «Місія в Україну», що знаходиться по вул. Старовільській 29, м. Житомир.

  Солодощі кондитерів, майстрів ручної роботи, можна буде придбати в холі телецентру.

  Всі зібрані кошти будуть використані на придбання медикаментів для дітей з важкою інвалідністю, що знаходяться під опікою «Місії в Україну».

  Щорічно вкрай необхідну безкоштовну допомогу у вигляді професійної медико-соціальної реабілітації та гуманітарних програм Фонду отримують близько 800-900 дітей і молоді з інвалідністю та члени їхніх сімей. 

  Дітям надається медична допомога, послуги реабілітологів, ерготерапевтів, психологів, педагогів, логопедів, спеціаліста з альтернативного спілкування, спеціаліста по сенсорній терапії, поведінковій терапії та ін. В Фонді функціонують гуртки, проекти соціальної інтеграції , літні оздоровчі сімейні табори. Надається психологічна та гуманітарна допомога батькам. Також діють різноманітні програми соціальної підтримки. Всі послуги надаються безкоштовно. 

МБФ «Місія в Україну»

Новини Житомира

       
 

Последнее изменение Среда, 27/11/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework