Мало не вбив через ... воші

  Неприємна ситуація, що трапилась у с.Федорівці Малинського району, схвилювала усе село. Про неї повідомив в. о. головного лікаря КНП «Малинський центр первинної медико-санітарної допомоги» Малинської міської ради Олександр Андрійцев.

   Ще на початку навчального року медпрацівник, оглядаючи учнів Федорівського НВК «ДНЗ-ЗНЗ», в учениці А. виявила воші та гниди. Про це вона повідомила директора школи та вчительку. Попросила до навчання дівчинку не допускати, допоки батьки не дадуть відповідну довідку від лікаря. Батька й тітку дівчинки повідомили також. Та замість того, щоб вимити дитині голову, тітка заявила, що дівчинка ходитиме до школи... у шапці. А батько прийшов до фельдшерки додому, поводив себе неадекватно, залякуючи її фізичною розправою. Заявив, що оглядати дитину Тетяна Станіславівна без його дозволу не має права. При цьому він ногами порозкидав та розтрощив дитячі іграшки, якими грались на подвір’ї діти фельдшерки.

  Тим часом дівчинка А. продовжувала ходити до школи. Через деякий час до фельдшера звернулась за допомогою мама учениці того ж класу, де навчається ця дівчина. Вона поскаржилася на те, що її дитина зі школи принесла воші, і попросила ще раз оглянути дітей.

  Результат перевірки був прогнозованим: у А. були воші. Про це Тетяна Станіславівна знову повідомила вчительку та директорку. А ще — тітку А. Але тітка була напідпитку, з її вуст лунала лише нецензурна лайка...

Джерело: Житомирщина

Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 28/11/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework