У Житомирі людям не зігрітися: перший сніг вже випав, а у місті досі не розпочали роботу пункти обігріву

  У Житомирській області вже зафіксовано 3 випадки смертей людей через переохолодження. При цьому, відкриття пунктів обігріву у місті досі не планується.

  Про таку доволі невтішну статистику стало відомо зі слів начальника управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи Житомирської обласної державної адміністрації Сергія Безносюка, - розповідає zt.20minut.ua.

  «Ще не було сильних морозів, але вже від переохолодження 2 людини загинуло в цьому році. Це люди з Чуднівського та Олевського районів. Причиною того, що вони замерзли, став стан тяжкого алкогольного сп`яніння померлих», - повідомив пан Сергій.

  Як нещодавно повідомляли, третій інцидент стався минулої суботи, 23 листопада 2019 року.

  Але незважаючи на це, начальник управління ще досі не має детальних вказівок та термінів від керівництва міста щодо відкриття обігрівальних пунктів у цьому сезоні, але запевняє, що готовий до активної та плідної роботи в цій справі: «26 вересня ми вже затвердили план дій стосовно організації пунктів обігріву. Там чітко вказано: хто створює резерв наметів, їх розташування і т. д. Як тільки знизиться температура – вони розпочнуть свою роботу», запевнив нас Сергій Безносюк.

  Насамкінець зазначимо, що найчастіше пунки обігріву у місті розташовані у ВЖРЕПах, і таких у нас близько 300 щорічно.

Ірина Хоцька

Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 28/11/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework