Плямисті олені, центр порятунку ведмедів, фабрика порцеляни на Житомирщині

  М. Житомир – с. Явне – м. Баранівка – с. Березівка – с. Бистрі – м. Житомир.

  – с. Явне, вольєр плямистих оленів, передає zhytomyr-rda.gov.uakd27111916 2

   Відправляючись в цей тур Ви на 100% зблизитесь з природою, погодуєте плямистих оленів у вольєрах, зустрінете в поліських лісах диких кабанів.

  – м. Баранівка, екскурсія підприємством ТОВ «Органік Мілк».

  По дорозі завітаєте на Баранівське підприємство «Органік Мілк», яке є першим в Україні заводом із виробництва органічної молочної продукції, що має повний завершений цикл. До того ж, під час екскурсії Ви зможете продегустувати та придбати органічні йогурти, молоко, кефіри, сири тощо.

  – м. Баранівка, Баранівська фабрика порцеляни – головна визначна пам’ятка міста. Тутешня порцеляна в царські часи була у будинку кожного вельможі. Завод порцеляни було відкрито у 1802 році підприємцем Мезером. Останній придбав тут землю не випадково, адже поруч із селищем були знайдені родовища особливої глини, необхідної для створення порцеляни. Вироби заводу були настільки вишуканими і унікальними, що слава про них пройшлася всією імперією, і, звичайно ж, дійшла до імператора Олександра. Переконавшись в якості та ексклюзивності виробів, правитель дав згоду ставити на них герб імператорської сім’ї. Музей порцеляни було відкрито у 1952 році. Він функціонує й дотепер. У колекції є вироби, яким понад 100 років.kd27111916 10kd27111916 11

  – с. Березівка, центр порятунку ведмедів «Біла скеля».kd27111916 3kd27111916 5kd27111916 7kd27111916 9

  Повертаючись дорогою до Житомира, завітаєте до центру порятунку ведмедів, де працівники центру безкоштовно проведуть екскурсію для Вас та вашої родини. Притулок для ведмедів «Біла скеля» у селі Березівка під Житомиром – це унікальне місце, де ви можете зблизька побачити справжніх бурих ведмедів. У притулку створені умови для життя, близькі до природних. У вольєрах – барлоги, кущі, дерева, дерев’яні конструкції та гірки з каменю, водойми з штучними водоспадами.

  – с. Бистрі, кінно-спортивний центр «Алюр».kd27111916 4

  І останнім об’єктом подорожі стане кінно-спортивний центр «Алюр». Тут пройде екскурсія на якій ви дізнаєтесь про утримання коней, про їх народження та догляд за ними. Побачите в яких умовах живуть тварини та матимете можливість покататися.kd27111916 6

kd27111916 8Джерело: Житомирська РДА

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework