Міська рада оскаржуватиме рішення суду про поновлення на посаді начальника управління, якого звинувачують в одержанні неправомірної вигоди

  Юридичний департамент Житомирської міської ради оскаржуватиме рішення суду про поновлення на посаді начальника управління житлового господарства, якого звинувачують в одержанні неправомірної вигоди.

   Про це повідомив міський голова Сергій Сухомлин.

  «Ми категорично не погоджуємося з рішенням суду про поновлення чиновника на посаді і будемо оскаржувати його в Апеляційному суді. Я можу запевнити вас, що ця людина в жодному випадку не повернеться на роботу і не буде працювати у міській раді», – зазначив очільник міста.

  Він також пояснив, чим керувався, коли підписував розпорядження про звільнення чиновника, коли той перебував у відпустці.

  «Відповідно до ст.20 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» підставою для припинення служби є, зокрема, грубе порушення посадовою особою Присяги. Дії начальника управління житлового господарства, як на мене, якраз і є таким порушенням. Це не загальна, а спеціальна підстава, а тому порядок її застосування не регулюється Кодексом законів про працю України. Отже, перебування працівника у відпустці чи на лікарняному не є перешкодою для звільнення», – додав Сергій Сухомлин.

Новини Житомира

 

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework