Володимир Федоренко провів перше засідання центру з ліквідації нелегальної торгівлі нафтопродуктами на Житомирщині

  У Житомирській облдержадміністрації відбулося перше засідання центру з ліквідації нелегальної торгівлі нафтопродуктами в області.

   Про це повідомляє oda.zht.gov.ua/.

  Представники центру обговорили ряд організаційних питань, 27 листопада, під керівництвом першого заступника голови ОДА Володимира Федоренка.

«Держава щороку втрачає десятки мільярдів гривень через незаконну діяльність АЗС. Мета центру – виявити суб’єкти господарювання, які нелегально продають пальне на території області», – сказав Володимир Федоренко.

  Голова ОДА підписав розпорядження “Про утворення центру з ліквідації нелегальної торгівлі нафтопродуктами в Житомирській області”. Відповідно до розпорядження центр має забезпечувати:

  оперативне реагування на виявлені випадки порушень вимог законодавства у сфері обігу нафтопродуктів;

 врегулювання проблемних питань, пов’язаних із виявленням, документуванням та припиненням діяльності нелегальних об’єктів торгівлі та зберігання нафтопродуктів, проведення спільних контрольно-перевірочних та інших заходів;

  обмін наявною інформацією між причетними правоохоронними та контролюючими органами в Житомирській області, РДА та виконкомами;

 здійснення роз’яснювальної та профілактичної роботи, спрямованої на запобігання порушення вимог чинного законодавства суб’єктами господарювання, які здійснюють господарську діяльність з обігу нафтопродуктів.

  До персонального складу центру входять представники ОДА, Нацполіції, ДСНС, СБУ, прокуратури, Держспоживслужби, Держекоінспекції, фіскальної служби, Держпраці та інші.

  Довідково.  Відповідно до ст. 204 Кримінального кодексу України про незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів – така діяльність карається штрафами від однієї до десяти тисяч неоподаткованих мінімумів або позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років.

kk0312198 2

kk0312198 3

kk0312198 4

kk0312198 5

kk0312198 6

Новини Житомира

   

Последнее изменение Вторник, 03/12/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework