Жінка з інвалідністю та… ООН судяться з міським головою Малина Олексієм Шостаком

  Малинський районний суд розглядає позов до міського голови Олексія Шостака про визнання протиправними дії та бездіяльності міського голови і виконавчого комітету міської ради.

 

  Третіми особами на стороні позивача без самостійних вимог зазначаються тижневик «Соборна площа», ООН Оснат Лубрані, пердає infomalin.biz.

 У позові йдеться:

  «ОСОБА_1 звернулася до суду з позовною заявою, вимогами якої просить визнати неправомірним суміщення відповідачем службової діяльності з посадою голови ММПО ВО «Батьківщина»; зобов`язати відповідача і виконком міської ради вжити заходів щодо висвітлення діяльності згідно закону «Про порядок висвітлення діяльності органів влади та органів місцевого самоврядування в Україні», в т.ч. щодо: підстав преміювання членів виконкому міської ради, дій по захисту прав жінок-інвалідів і гендерної рівності.
Просила визнати протиправними дії та бездіяльність міського голови і виконкому міської ради, зобов`язати їх вжити заходів щодо поновлення прав жінки-правозахисника з інвалідністю ОСОБА_1 на санаторне лікування; За дискримінацію жінок-інвалідів стягнути з відповідача і виконкому 43 мінімальних заробітних плат морально-матеріальної шкоди задля лікування тяжкохворої позивача…»

  Наразі суд постановив позовну заяву до міського голови Шостака Олексія залишити без руху, вказавши на недоліки у позові та надав позивачу строк для їх усунення протягом 5 днів, з дня отримання копії ухвали.

  «Далі буде..?»

Джерело: infomalin.biz

Новини Житомира

   

Последнее изменение Среда, 04/12/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework