На Житомирщині прокуратура спільно із УСБУ в області та Національною поліцією викрили незаконні оборудки із лісом (ФОТО)

  Під процесуальним керівництвом прокуратури Житомирської області триває досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом зловживання службовим становищем посадовими особами обласного комунального лісогосподарського підприємства.

  За версією слідства, посадові особи лісогосподарського підприємства вчиняли незаконні порубки лісу та, з метою приховування своєї незаконної діяльності, вступивши у злочинну змову з приватними особами, використовували підроблені документи від імені фіктивних приватних підприємств та експортували ліс за кордон.

  У четвер, 5 грудня 2019 року, у межах досудового розслідування прокуратурою області спільно з Управлінням Служби безпеки України в області та слідчим управлінням ГУНП в області проведено низку санкціонованих обшуків у місцях здійснення господарської діяльності, на пилорамах, в офісних приміщеннях та за місцем проживання фігурантів справи на території Житомирської області.

  Під час низки обшуків виявлено та вилучено велику кількість деревини  без документів про її походження, об’єм якої встановлюється, пиломатеріали,  офіційну та чорнову бухгалтерію щодо придбання і відвантаження лісосировини, а також документацію з інформацією про завантаження контейнерів та автомобілів.

  Досудове розслідування у кримінальному провадженні за ч. 2 ст. 364 (зловживання службовим становищем, що спричинило тяжкі наслідки) КК України проводить слідче управління ГУНП в області.

дрова1

дрова1

дрова1

  Пресслужба прокуратури Житомирської області

Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 05/12/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework