На Житомирщині у ДТП потрапив шкільний автобус

  Третього грудня близько восьмої години неподалік Різні потрапив у ДТП шкільний автобус, який віз дітей до малинівського НВК.

  Як розповідають освітяни, водій автобуса загальмував, аби підібрати різнянських школярів. Тим часом позаду в нього врізався автомобіль «Chery», за кермом якого перебувала вчителька однієї із сільських шкіл.

  Ніхто не постраждав, але автівка учасниці аварії в жахливому стані. Очевидці кажуть, врятували жінку паски безпеки, інакше наслідки могли б бути значно гіршими.

  Наразі поліціянти і страхові компанії з’ясовують усі обставини, аби визначити винуватця ДТП, а власне учасники дорожньо-транспортної пригоди нарікають на слизьку трасу. Аварія сталася на трасі Черняхів — Малин — Термахівка, яка у обласному підпорядкуванні.

  Посипати її піщано-соляною сумішшю мала б автодорожна компанія, з якою укладений договір держадміністрацією. Однак, як бачимо, цього зроблено не було. Тим часом щоразу в небезпеці добираються до місця призначення школярі та інші учасники дорожнього руху. Хто понесе за це відповідальність?

  Діти, до речі, того дня так і не потрапили до школи, через ДТП їх відпустили додому.

  Ще одна аварія сталася днями неподалік Йосипівки, де зіштовхнулися два легковика. Обійшлося механічними пошкодженнями.

Новини Житомира

 

Последнее изменение Четверг, 05/12/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework