Злодій, який викрав в Бердичеві скриньку для збору благодійних внесків, наступні чотири роки проведе у в’язниці

  Зараз в Україні є багато дітей, які мають серйозні проблеми зі здоров’ям та потребують величезних коштів на операцію чи лікування, яких просто немає у пересічній українській родині.

 

  Саме тому батьки цих дітей звертаються за допомогою до небайдужих людей. В Бердичеві у багатьох магазинах та кафетеріях були встановлені скриньки для збору благодійних внесків для лікування хворого на рак хлопчика.

  7 вересня до поліції звернулась голова благодійної громадської організації із повідомленням про відкрите викрадення скриньки для пожертв. Поліцейські встановили особу грабіжника та того ж дня затримали.

  Нагадаємо, що подія сталася близько 9.30 в одному з магазинів райцентру. Молодик на очах у продавчині та кількох покупців схопив скриньку для пожертв, що знаходилась на прилавку, та кинувся втікати. Навздогін чоловікові побіг водій автомобіля, який якраз привіз до магазину товар. На жаль, йому не вдалося відразу затримати молодика. Однак він встиг його детально роздивитись.

  Згодом, саме завдяки опису, зробленому водієм, дільничний офіцер зміг запідозрити у причетності до злочину конкретного чоловіка. А під час перевірки його за місцем проживання інформація підтвердилась. У спальні підозрюваного було вилучено частину з викрадених грошей. Саму скриньку, за словами чоловіка, він спалив.

  Нещодавно завершився суд над неодноразово судимим 36-річним бердичівлянином, який скоїв даний злочин, ще навіть не відбувши попереднє покарання у вигляді одного року позбавлення волі, до якого був засуджений 2.10.2018 року. Враховуючи всі обставини події, суд призначив покарання у вигляді позбавлення волі терміном на чотири роки і п’ять місяців.

Денис Заремський,  berdichev.biz

Новини Житомира

   

Последнее изменение Пятница, 06/12/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework