Екс-начальник Житомирського ТТУ Євгеній Демчик оскаржив одну з доган міського голови. Документ

  Корольовський районний суд визнав протиправним та скасував розпорядження міського голови від 13 травня 2019 року про притягнення до дисциплінарної відповідальності екскерівника КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Євгенія Демчика.

  Відповідне рішення було оприлюднене 2 грудня в Єдиному державному реєстрі судових рішень.

  У рішенні йдеться, що у розпорядженні міського голови Сергія Сухомлина немає конкретизації та обґрунтування за що саме Євгеній Демчик отримав догану.

  Окрім того зазначено, що за порушення вимог закону «Про публічні закупівлі» в частині прийнятих рішень, вибору і застосування процедур закупівлі, відповідальність несуть члени тендерного комітету або уповноважена особа чи особи персонально, а не на начальник підприємства.kd06121913 2

  Як повідомляв insider.zt.ua раніше, 23 серпня 2019 року міський голова Сергій Сухомлин розірвав контракт з начальником КП «Житомирське трамвайно-тролейбусне управління» Євгенієм Демчиком.

  Нагадаємо, 24 липня Євгенія Демчика відсторонили від займаної посади на час проведення службового розслідування. Під час одного з засідань наглядової ради КП ЖТТУ міський голова запевняв, що на підприємстві за завищеними цінами закуповується паливо та автобусні шини. Пізніше в одному зі своїх дописів у Фейсбук, Євгеній Демчик опублікував документи, які спростовують слова міського голови.
29 липня працівники КП ЖТТУ звернулися до Президента України Володимира Зеленського та зібрали підписи на підтримку їх керівника. Люди вимагали неупередженого проведення службової перевірки. kd06121913 3
  Сам Євгеній Демчик неодноразово повідомляв про політичне підґрунтя конфлікту навколо підприємства, упереджене ставлення міського голови та ігнорування владою міста проблем КП ЖТТУ.
  Під час його перебування на посаді, він мав публічний конфлікт з заступником міського голови Дмитром Ткачуком та директором КП "Житомиртранспорт" Іваном Фурлетом. Підприємство останнього нещодавно програло суд КП ЖТТУ і має виплатити трамвайно-тролейбусному управлінню 500 тисяч гривень заборгованих коштів про які неодноразово розповідав Євгеній Демчик. kd06121913 4 kd06121913 4 kd06121913 4 kd06121913 4

Джерело: insider.zt.ua

Новини Житомира

   

Последнее изменение Пятница, 06/12/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework