У Житомирі судитимуть чоловіка за побиття матері, яке він скоїв у перший день свого звільнення з в’язниці

  Житомирська місцева прокуратура здійснює публічне обвинувачення у справі щодо побиття раніше неодноразово судимим житомирянином своєї 61-річної матері.

   Обвинувальний акт щодо особи за ч. 1 ст. 125 КК України (умисне легке тілесне ушкодження) скеровано до Богунського районного суду міста Житомира, яким розпочато розгляд справи.

 За версією слідства, у жовтні цього року 37-річний місцевий житель, відсвяткувавши день свого звільнення із місця позбавлення волі (відбував покарання за побиття матері) та прийшовши опівночі додому у стані алкогольного сп’яніння, знову затіяв із матір’ю сварку.

  Під час конфлікту, ображаючи 61-річну жінку нецензурною лайкою, завдав їй ще й множинних ударів.

 Цього разу обвинувачений вже втретє постав перед судом. Його кримінальна біографія розпочалася у 2012 році, коли скоїв особливо тяжкий злочин, завдавши своїй дружині смертельних побоїв, за що вироком суду був засуджений до 7 років позбавлення волі.

  Додатково: санкцією зазначеної статті за умисне легке тілесне ушкодження передбачено покарання у виді штрафу до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк до двохсот годин, або виправних робіт на строк до одного року.

 Житомирська місцева прокуратура

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework