Поліцейський, підозрюваний у смертельній аварії на Житомирщині заперечує свою вину

  Працівник поліції, якого підозрюють у смертельному наїзді на велосипедиста в Житомирській області, запевняє, що того дня автомобілем не користувався.

   Про це інформує ukrinform.ua  з посиланням на ДБР.

  "Правоохоронець своєї вини не визнає та повідомив, що того дня не перебував за кермом свого транспортного засобу", - йдеться в повідомленні.

  Як зазначається, автопригода сталася ввечері 6 грудня у Чуднові Житомирської обл. Водій автомобіля марки Volkswagen Transporter скоїв наїзд на велосипедиста та, не зупиняючись, покинув місце пригоди. Від отриманих травм 64-річний потерпілий загинув.

  "У ході опрацювання зібраної на місці події, а також отриманої з камер відеоспостереження інформації вдалося встановити транспортний засіб - учасник ДТП. У подальшому з'ясовано особу підозрюваного, який використовує цей автомобіль. Ним виявився 35-річний житель с. Дубище Чуднівського району, працівник місцевого відділення поліції", - повідомили у відділі комунікації поліції Житомирської області.

  ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:  На Житомирщині поліцейський збив на смерть велосипедиста і втік з місця трагедії.

  Розслідування ведеться за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель потерпілого). Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами терміном до трьох років.

Новини Житомира

   

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework