Ремонт кінотетру в Новограді-Волинському довірили фірмі, яку підозрюють в криміналі

   ТОВ "Ж.О.К.", яке займатиметься реставрацією Молодіжного центру підозрюють у криміналі. Фірму звинувачують в незаконному привласнені 33 мільйонів гривень.

   Згідно з ухвалою Печерського районного суду міста Києва від 15 листопада підприємство намагається привласнити бюджетні кошти в сумі 33 мільйони гривень, які виділені на реконструкцію будівлі столичного дошкільного навчального закладу, передає novograd.city.

  Також під час перевірки тендерної документації встановили, що працівники ТОВ "Ж.О.К." внесли неправдиві дані до актів виконаних робіт та значно завищили їх вартість. Після чого відкрили кримінальну справу. І це не єдиний випадок, у якому фігурує будівельна фірма.kd11321907 1

   За даними YouControl, на її рахунок перевели близько 10 мільйонів гривень за капітальний ремонт ділянки на Андріївському узвозі, де фактичних робіт майже не проводилося. Окрім цього, експрес-аналіз на сайті показує, що товариство має недостатній статутний капітал (5 тисяч гривень), а також широкий перелік видів діяльності.

Джерело: novograd.city

Новини Житомира

   

Последнее изменение Пятница, 13/12/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework