Під Новоград-Волинським перекинувся пасажирський автобус, є постраждалі

  На виїзді з Новограда-Волинського трапилася ДТП за участю пасажирського автобуса.

   Про це повідомляє uzh.life  з посиланням на  Новоград-Волинську міську раду.

  12 грудня біля 19:00 год. на виїзді з міста Новограда-Волинського в бік Рівного на міжнародній трасі "Київ-Чоп" сталася дорожньо-транспортна пригода. Пасажирський автобус, який прямував з міста Дніпра до Польщі, з’їхав в кювет та перевернувся. В автобусі перебувало 13 пасажирів та 2 водія.

  До лікарні було госпіталізовано водія та 3 пасажирів. У водія діагностовано забій хребта, у пасажирів - травми легкого ступіня тяжкості. Постраждалим була надана необхідна медична допомога.

  Решта пасажирів, які знаходилися в автобусі, продовжили поїздку автобусом з Рівного. Наразі проводяться роботи з підняття перевернутого автобусу з кювету. Ліквідація наслідків аварії знаходиться на контролі у в.о. міського голови Оксани Гвозденко, керуючого справами виконавчого комітету міської ради Дмитра Ружицького та начальника відділу з питань цивільного захисту міської ради Анни Висоцької, які виїхали на місце події.

  Варто зазначити, що дана ділянка дороги є трасою міжнародного значення та підпорядкована Службі автомобільних доріг у Житомирській області.

Новини Житомира

  

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework