У Бердичеві асенізатори зливають нечистоти прямо у річку?! ВІДЕО

  Ситуація з екологією в місті Бердичеві вкрай погана, адже даному питанню роками не приділялася належна увага.

   За діяльністю приватних очисних споруд ТОВ «КЕС» не будо абсолютно ніякого контролю, що призвело до систематичного забруднення річки неочищеними стоками, а саме підприємство фактично не здійснювало очистку належним чином. І досі горить палає вечорами сміттєзвалище, яким опікується сміттєвий монополіст Бердичева ТОВ «Полісся-Екосфера». Словом – проблем, на які воліють закривати очі як представники місцевої влади, так і новообрана команда нинішнього нардепа, вистачає.

  Втім не можна грішити на владу, оминаючи увагою приватних підприємців, пересічних містян та усіх інших, хто робить свій посильний внесок у забруднення навколишнього середовища. Варто лише заїхати в один з прилеглих до міста лісів, щоб на власні очі побачити масштаби трагедії екологічного забруднення. І то вже не бізнес губить природу – а самі люди, які залишають по собі після відпочинку гори неприбраного сміття.

  Кілька років тому справжньою катастрофою була діяльність незареєстрованих асенізаторів, які надавали послуги населенню по викачці каналізації. Адже чимало з них зливалися деінде, не надто переймаючись питанням чи це законно, чи ні. Нині ж місто поділене між кількома приватними підприємцями, які здійснюють свою діяльність не завдаючи шкоди довкіллю та зливають нечистоти у чітко встановленому місці – на Каналізаційно-насосній станції в районі вулиці Молодогвадійської. Проте нерідкі випадки, коли у поле зору потрапляють і ті, хто займається «незаконною» асенізаторською діяльністю.

  У середу, 11 грудня близько дев’ятої години ранку в районі вулиці дружби міста Бердичева (за кілька метрів від пішохідного мосту по вул. Мостовій) очевидцями був зафіксований асенізаторський автомобіль, який під’їхав до річки з незрозумілою метою. Точніше, мета якраз і зрозуміла – скоріше за все, працівники хотіли «по-швидкому» злитися, щоб зекономити пальне і не робити крюк з мікрорайону Загребелля до вулиці Молодогвардійська.

Денис Заремський, berdichev.biz

Новини Житомира

   

Последнее изменение Пятница, 13/12/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework