Житомирський суд ухвалив рішення за позовом ветеранів-десантників проти голови облдержадміністрації

  Громадська організація звернулась до суду з позовом, в якому просила скасувати розпорядження очільника ОДА.

   Про це повідомляє sud.ua.

  У четвер, 12 грудня Житомирський окружний адміністративний суд задовольнив позовні вимоги громадської організації «Ветерани повітряно-десантних військ, Союз десантників Житомирської області»  та  скасував розпорядження голови державної адміністрації щодо складу громадської ради.

  Повідомляється, що у жовтні 2019 року організація ветеранів ПДВ звернулась до суду з позовом, в якому просила скасувати розпорядження голови Житомирської обласної державної адміністрації від 2 серпня 2019 року №283 «Про затвердження складу громадської ради при Житомирській обласній державній адміністрації».

  На думку позивача, оскаржуване розпорядження було видано з порушенням чинного законодавства, а саме — не дотримано порядку обрання на установчих зборах складу громадської ради, чим були порушені права позивача брати участь у роботі громадської ради.

  Після розгляду справи Житомирський окружний адміністративний суд під головуванням судді Єфіменко О.В. задовольнив позовні вимоги та скасував зазначене розпорядження голови державної адміністрації.

Новини Житомира

       
 
Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework