Мережа енергоменеджерів Житомирщини збільшиться на 25 фахівців

  16 грудня, у Житомирі стартував Всеукраїнський проект "Мережі енергоменеджерів".

  Пілотними регіонами для розбудови мереж енергоменеджерів були обрані три регіони - Житомирська, Дніпропетровська та Івано-Франківська області. Як поінформувала виконавча директорка Житомирського РВ АМУ, Житомирщина є лідером з кадрового забезпечення громад, комунальних закладів фахівцями-енергоменеджерів.

  "Радію з того, що проект стартує саме в нас. Сьогодні тут присутні представники органів місцевого самоврядування Житомира, Баранівка, Коростеня, Чуднова, Овруча, Малина, Нової Борової, Новоград-Волинського, Новогуйвинська, Червоного, Коростишева, Довбиша і Бердичева. Більшість з вас знайомі, працюєте, переймаєте досвід вже не один рік, і сподіваюся, що цей проект стане ефективною площадкою для подальшого спілкування та роботи".

  Членами "Мережі енергоменеджерів" на Житомирщині стали 25 фахівців. Робота Мережі передбачає регулярні зустрічі з обміну практичним досвідом та професійними знаннями, постійне  онлайн спілкування та розповсюдження інформації в месендж-групах, розповсюдження інформації через платформу misto-em.org.ua, надання постійної консультаційної допомоги учасникам мережі, і розрахований на 3 роки.

kk18121963 2

kk18121963 3

kk18121963 4

kk18121963 5

Офіс реформ у Житомирському РВ АМУ

Новини Житомира

   

Последнее изменение Среда, 18/12/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework