У Житомирі вимагали справедливого розслідування вбивства Шеремета

  У Житомирі пройшла акція «Червоні лінії. Білі нитки» на підтримку Андрія Антоненка, Юлії Кузьменко та Яни Дугарь, підозрюваних у вбивстві журналіста Павла Шеремета, учасники якої вимагали справедливого розслідування справи.

   Про це повідомляє ukrinform.ua.

  «Мета акції – привернути увагу суспільства до того, що зараз відбувається в країні. Як можна без рішення суду однозначно звинувачувати волонтерів і добровольців у вбивстві? Наша головна вимога – прозоре, неупереджене слідство, а також справедливе розслідування справи про вбивство Шеремета. Поки що складається враження, що вона шита білими нитками », - наголосив співорганізатор акції Павло Кобилінський.

  Акція проходила біля пам’ятного знаку Героям Небесної Сотні, що поруч із адміністративною будівлею облради і облдержадмінінстрації.

  Учасники заходу тримали в руках плакати на підтримку Антоненка, Кузьменко, Дугарь, а також виголошували свої промови у гучномовець, закликаючи владу та правоохоронців припинити залякуванні і знищення волонтерів та добровольців.

  12 грудня міністр внутрішніх справ Арсен Аваков поінформував про затримання та оголошення підозр фігурантам справи щодо вбивства журналіста Павла Шеремета. Слідство підозрює п'ятьох осіб — лікаря й волонтера Юлію Кузьменко, добровольців АТО Владислава та Інну Грищенків, медсестру одного з парашутно-десантних батальйонів Яну Дугарь, ветерана АТО Андрія Антоненка.

  Суд обрав такі запобіжні заходи підозрюваним: Дугарь – у вигляді цілодобового домашнього арешту, Антоненку і Кузьменко – у вигляді тримання під вартою без визначення застави.

kk23121979 2

kk23121979 3

kk23121979 4

Новини Житомира

  

Последнее изменение Понедельник, 23/12/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework