×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

На Житомирщині працює оперативний штаб щодо запобігання надзвичайних ситуацій

Органи державної влади, правоохоронні органи Житомирщини з 23 січня перейшли на посилений режим роботи. В області створено оперативний штаб з метою запобігання терористичним проявам та виникненню інших надзвичайних ситуацій.

Про це сьогодні, 25 січня, під час віче пам’яті за загиблими у Маріуполі, поінформував громаду голова облдержадміністрації Сергій Машковський.

Про це повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

Керівник області наголосив: ситуація на Житомирщині перебуває під контролем. Удвічі збільшено кількість патрулів та особового складу правоохоронних органів для забезпечення порядку. 74 стратегічні об’єкти області (мости, розв’язки, залізниця та ін.) перебувають під посиленою охороною. Медичні заклади області забезпечені достатньою кількістю препаратів для надання першої медичної допомоги у випадку надзвичайних ситуацій. Відпрацьовується питання належного функціонування бомбосховищ, у тому числі в адміністративних приміщеннях.

Із 26 січня на Житомирщині діятиме цілодобова «гаряча лінія», куди зможуть зателефонувати жителі у випадку виявлення підозрілих осіб, підозрілих пакунків та ін.

«Ми розуміємо, що спочатку була Волноваха, вчора Маріуполь, а завтра всі інші українські міста можуть опинитися під загрозою. Саме тому, треба бути готовими до різних ситуацій. Щодня вранці керівники профільних служб та відомств збираються і опрацьовують різні варіанти захисту жителів області від таких загроз. Запевняю, що ситуація в області контрольована», - зазначив голова облдержадміністрації.

n 2601152605

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework