×

Предупреждение

JUser: :_load: Не удалось загрузить пользователя с ID 525.

В Ємільчинському районі під час пожежі загинув чоловік

25 січня о 03:17 на пункт зв’язку 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини селища Ємільчино надійшло повідомлення про пожежу в дерев’яному житловому будинку, що знаходиться в с.Паранине.

Як повідомляють в У ДСНС у Житомирській області, до служби порятунку «101» зателефонував сусід. Напередодні чоловік чув, як із будинку доносився галас. А тому, коли посеред ночі почув дивний тріскіт, миттєво кинувся з’ясовувати, що сталося.

По-сусідству він застав палаючу оселю і викликав рятувальників. А сам тим часом спробував крізь вікно потрапити усередину будинку, де і виявив тіло 31-річного сина господарки. Погорільця він витягнув на вулицю, намагався привести його до тями, однак усі спроби порятунку виявилися марними - чоловік так і не подав ознак життя. Зі слів сусідів, за життя загиблий зловживав алкоголем.

Прибулі за викликом рятувальники вже о 03:42 локалізували вогонь, а о 06:30 пожежа була повністю ліквідована. Вдалося не допустити повного знищення оселі. Проте вигоріла покрівля та частково перекриття, вогнем пошкоджені стіни та кухня. Причина займання та обставини події встановлюються правоохоронцями.

n 2601152606

Інформаційне агентство "Всі Новини"

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework