Працівники Чуднівської філії лікеро-горілчаного заводу отримали 75% боргу із заробітної плати за жовтень

  Відповідь з такою інформацією надійш ла народному депутату України Сергію Кузьміних від Державного управління справами з приводу ДП «Житомирський лікеро-горілчаний завод».

   «Державне управління справами розглянуло в межах компетенції Ваше звернення до першого помічника Президента України від 5 грудня 2019 року № 07/1711 та звернення від 5 грудня 2019 року № 07/17 до Державного управління справами щодо окремих питань, пов'язаних з фінансово-господарською діяльністю Державного підприємства «Житомирський лікеро-горілчаний завод».

 За інформацією державного підприємства «Житомирський лікеро-горілчаний завод», на сьогодні відновлено роботу Чуднівської філії. Підприємство виготовляє та реалізує окремі партії основної продукції.

 Також погашено 75% боргу із заробітної плати за жовтень 2019 року перед працівниками підприємства. Розроблено графік погашення заборгованості, а саме: залишок заборгованості за жовтень та заробітну плату за листопад — до кінця цього року, за грудень — до кінця січня 2020 року.

  Державним управлінням справами вживаються заходи щодо стабілізації роботи Державного підприємства «Житомирський лікеро-горілчаний завод».

  Дякуємо за небайдужість», — зазначається в тексті відповіді.

  Відповідь підписана керівником управління справами С. Борзовим.

kd26121908 2

Новини Житомира

   

 

Последнее изменение Четверг, 26/12/2019

Авторизуйтесь, чтобы получить возможность оставлять комментарии

ОСТАННІ КОМЕНТАРІ

 

 

 

 

 

 

 

 

Погода
Погода в Житомире

влажность:

давление:

ветер:

Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework